tisdag, juli 04, 2006

sommar och strejk.

Nu ni tjuvläsare ska ni få. Eftersom det kommenteras väääldigt tunt i min blogg ska jag strejka tills jag får minst 3 kommentarer på detta inlägg (eller på dom gamla) .
Kan ju bara tillägga att ikväll styr sommarflyttlasset till mammas o pappas villa där jag, Martin, Jensen och Tom ska samsas i 5 härliga veckor. Spontanbesök oss gärna! Ni som vet var vi finns..
Kram. GLASSIG SOMMAR!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja eller så kan du spontanbesöka mig

Anonym sa...

Hej hej!!

Hittade mig själv doppandes fötterna på bild--vart ju himla bra matchning med vattnet och färgen på min tröja: du kan väl mejla över bilderna när du har tid! Jag kanske skulle kunna ha tid med ett spontanbesök i veckan..på tisdag eller fredag kanske.... kram kram

trams sa...

Nu blir det tre :) Jag var på utomhusbio här i norrköping igår, det var mysigt. En och en halv dag kvar till semester, jihuu!!

Anonym sa...

*skratt* Nu blir det fyra :-D Närmar sig semestern för dig snart? kram kram

Mirja sa...

Emil: Fast jag vet inte var du bor nu när du flyttat...

Jenni: Och vi syns ju förhoppningsvis ikväll redan.. riktigt trevligt!

Eva: tack för tredje kommentaren :) Lyckost med semester, antar då det bara är en dag kvar nu... ååååh! Jag har ingen semester att se fram emot men däremot glass som chefen bjuder på i eftermiddag! hihi. Semester tar jag i sept. Då blir det Milano eller Barcelona för hela slanten!

Hanna: Nä ingen semester som sagt i sommar, men en vecka i höst dock (läs även svar ovan). När ska vi ta oss tid och träffas? Du får dra med Conny och komma till oss på grillmiddag ute på mammas balkong! kram

Anonym sa...

Hej kusinen! Det vore riktigt trevligt! När får vi komma? ;-) kram på dig