söndag, februari 13, 2011

snöigt igen

I fredags var jag ledig med Silas, vilken tur, eftersom det hade snöat så hiskeligt mycket under natten (runt 3 dm). Jag hade aldrigt kommit iväg med bilen till jobbet eftersom det var så mycket snö på gatorna. Niklas valde också att jobba hemifrån på fredag istället. Jag hade även en tid på bilprovningen på morgonen men var tvungen att avboka den eftersom bilarna satt helt fast på parkeringen. Hela dagen väntade vi på plogbilen så att vi skulle kunna åka iväg till sollentuna på tacomys till kvällen. Jag började bli orolig att det inte blev nåt då vi var insnöade här, men kl 16 kom den äntligen, plogbilen, som räddade våra fredagsplaner :)

Hej plogbilen!

Galet med snö under en natt!



Igår, lördag, var en underbar vinterdag däremot. Vi tog på oss våra varmaste kläder och tog med pulkan och gick ut. Vad roligt vi hade! 2 timmar gick så fort och sen var det redan dags att gå hem för lunch. Vi gick dock förbi caféet och fick med oss godaste semlorna till fikat efter lunch. Mums!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det härligt med vinter! :) Men ännu skönare när våren snart är på väg igen! Har ni planer att besöka Gbg igen? Vi saknar Silas så mycket! Och er med såklart! ;-)

Kram Hanna

Anonym sa...

Vilken fin bild på dig och Silas!
//Maria B