fredag, november 03, 2006

fredag och lördag med kollegor

Det kommer bli mkt bravader med kollegor i helgen. Ikväll är det dock bara vi på kvantum som ska ut o härja på Hard Rock café. Bowling, middag och öl. Roligt, innan det ska vi ha crossgenomgång i Kallebäck. Så dit ska vi nu om en halvtimme.. käka lunch där o så ihop först. Lite gemensamma aktiviteter bara a la Kwaant.
Imorgon är det Rhapsody på Scandinavium. Vi ska träffas med några kollegor och våra partners på lite drinkar innan konserten. Kul att träffa allas pojkvänner =)
Massa kul i helgen med andra ord. Hoppas dock på väldigt lite jobbsnack. Men det brukar vi vara duktiga på så fort vi får chansen att prata om annat!
Kan nog inte festa loss hur mkt som helst ikväll dock för brodern och Eric, Marcus skulle komma förbi imon förmiddag och hjälpa oss med lite elsladdar i köket imon (vi har ju börjat projektet att börja rusta upp i köket). Sen tänkte lovade jag bort mig på ett träningspass på söndag oxå så det är bara att tuta o köra. Gårdagens Box var sjukt kul som vanligt. Längtar redan till nästa pass. Annu är så galet rolig att träna ihop med! :)
besititos!

Inga kommentarer: