måndag, oktober 11, 2010

vår store kille!

Ser nu att jag inte skrivit sedan onsdags förra veckan. Det var ju då vi hade 12-månaderskontrollen med sprutor etc. Vikt var 9,4 samt längd 74 på våran ståtlige kille. Han skötte sig exemplariskt och härmade fint när doktorn bad honom slå två klossar mot varann samt vinka. Han babblade även på "titta titta" och "dä" hela tiden och pekade på olika saker. Sjuksköterskan och doktorn gav honom MVG och en guldstjärna i kanten för att han var så duktig på att gå. Sprutorna var inte lika roliga. Efter den första blev han flyförbannad och ville inte sitta still en sekund till så vi fick ta i ordentligt för att han skulle sitta still även under den andra sprutan. Jäklar i min låda vad arg lillen blev efter sen! Men efter några minuters skrik så lyckades han till och med bjuda på några leenden när sjuksköterskan blåste såpbubblor! Sen trippade vi glatt ut från bvc - hand i hand!

I fredags tog jag och Silas med Ingrid och Fragancia från ÖF till Underbara barnmässan i Älvsjö. Vi hade en riktigt mysig dag med shopping och lunch. Silas köpte 3 par Nova starbyxor samt en tröja. Vi fick även en del gratisprylar, bland annat en goodiebag från loppi.se med lite roliga nyttigheter i.

I lördags fick vi besök av Silas farmor och farfar! Väldigt mysigt! Silas fick massa paket, en stor lastbil, ett pyssel, en kofta samt en leksaksmobil. Alla var mitt i prick och Silas gillade allt! Telefonen är nog mest poppis just nu ändå. Tack snälla hälsar Silas! :)



2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i förskott Silas!

Hälsningar
Maria Blomberg

Mirja sa...

Silas tackar :)