onsdag, januari 04, 2012

Jul och Nyår

Hej hopp och god fortsättning på det nya året 2012. Vi firade julafton i Västervik hos Niklas föräldrar och hade en lugn och fin jul. Barnen fick massa fina paket av jultomten. Silas fick en bilar-tavla, duplo, en Woody-docka, Nemo och t-shirt. Milia fick kläder, spegel-leksak, hängorm till bilstolen (samt en liten slant till sparkontot då vi hade så svårt att komma på julklappar till henne).   

På juldagen åkte vi tillbaka till Göteborg och firade jul med min familj på annandagen. Då fick barnen några julklappar till, Silas fick en Flexitrack-bilbana, brio-tåg-garage, leksaksmat, tallrikar etc till köket, adidasdräkt och en studsboll. Milia fick massa kläder och en röd hund som spelar upp en visa när man drar i svansen (en storfavorit).
Julaftonsmorgon
Lille tomten
Tomten kommer.
Milia posar!

Nyårsafton firade vi hos Maria och Michael i Lilleby med Liselott, Christoffer samt deras barn Linnéa och Alicia, även Marias kusin Petra var där med sin son Pontus. Så vi var ett gäng på 7 vuxna och 7 barn och det var fullt med liv hela kvällen! Silas slocknade på en sekund i bilen hemåt sen, inte konstigt! :)
Gott Nytt År-skål!
 God fortsättning (hemma 1 januari)!

1 kommentar:

Robert sa...

Får man fråga vad du köpt woody dockan och har den svenskt tal?
Letar som en galning på nätet efter en som pratar svenska.

Hittade hit när jag letar efter dockan.