fredag, mars 19, 2010

fredagsmys

Idag är fredag och Niklas var ledig. Så mysigt! Vi började dagen med att åka till Täby och polisen där för att fixa pass till Silas. Världens sötaste pass kommer det att bli!

Sen gick vi runt lite i Täby C och jag köpte de söta snickarbyxorna till Silas ändå på Polarn. Fick även med mig turkos fleecejacka därifrån som blir kanonbra i sommar och höst.

Silas provade även ut ett par grymt snygga solbrillor på Lindex, baby Rayban Wayfarer? :) Ångrar lite att de inte fick hänga med hem, vi hade ju kunnat matcha så fint i vår/sommar. Men Niklas tyckte det skulle räcka med solhatt för Silas, glädjedödare!
Sen tog vi en fika innan vi åkte tillbaka mot ön. Hade tid kl 13 hos sjukgymnasten som ville ta en sista titt på Silas. Hon berömde Silas massor och sa att det inte är några problem längre. Den tidigare vridheten åt vänster var det inget mer med. Skönt. Sen åkte vi hem och åt lite lunch och äppelpajsbak, sen har resten av dagen varit hemmamys, lek och bus, bad och middag, sovdags för lillkillen och sen tevekväll för mamma och pappa, Let´s dance samt Solsidan, lätt veckans bästa tevestund.


Gung gung gunga, gunga med mig pappa!

Bye bye alligator, blöjbytedags!

Iih, pappsen!

1 kommentar:

Linnéa sa...

vad stor han har blivit! jag beställde fåret på bestkids.se, 100 kr billigare än bluebox, fraktfritt och sjukt snabb leverans. beställde på söndagen och det kom på tisdagen.