lördag, mars 17, 2012

Skojig vecka

Ännu en fullspäckad vecka är snart över. Förra helgen var vi nere i Västervik på begravning, (fint avsked av Niklas morfar) samt umgicks med Niklas familj. Synd att de bor så långt för Silas stortrivs där verkligen och han pratade om både farmor och farfar när vi kommit hem. I veckan såg han oxå en kepsklädd man som liknade farfar och ropade efter honom som givetvis inte reagerade och Silas blev lite konfunderad, lille snutten..
Vi har haft underbart väder i början av veckan. I måndags fick jag och Milia besök av min bror, Heidi och lilla Siri. Vi bjöd på nygräddade våfflor och kaffe ute p å altanen. Sköönt! I tisdags var vi på babyrytmik som vanligt, sedan ett snabbt besök hos mummu och ukki där stora kusinerna oxå var, barnen stojade ute och verkade ha det riktigt gott:


I onsdags fick vi besök av mammorna Maria, Sophia och Jennie med sina små bebbar. Denna gång bjöd vi på pastasallad ute på soliga altanen, satt och sipprade kaffe och njöt av mammaledighetens höjdpunkter.. På kvällen åkte jag och barnen till mina föräldrar och bastade och sov över då Niklas var i Sthlm på jobb. Vi fick även besök av kusiner:



I fredags åkte vi till Lekstaden i Kungälv där vi mötte upp Liselott, Karin, Maria och Elin med alla barnen. Riktigt stojigt men skoj! Tror inte hundra gånger räcker så många gånger Silas åkte denna:




Även cyklarna var poppis såklart:




Och roligt lekrum som såg ut som ICA maxi:




Och nu har även halva helgen gått och vi har hunnit med shopping på Ikea idag samt XXL där vi shoppade loss en springcykel till vår cykelkille. Glömde ta bild från premiäråket i eftermiddags men ska försöka komma ihåg imon.

Inga kommentarer: