tisdag, maj 01, 2012

Fin valborgshelg

Här är jag och Milia ute och shoppar med Jenni, igår måndags. Så himla trevligt att bara strosa runt i fina staden. Jag hittade en ny plånbok, en hamburgerpress, kofta och t-shirt. Mkt bra att-ha-saker. I söndags var vi mest hemma och lallade, var i lekparken, fixade i trädgården och myste. I lördags var vi bjudna till Hanna och Conny på middag. En otroligt god mat med både förrätt och efterrätt oxå, inte varje dag man hinner med sådan lyx, ser redan fram emot att bjuda tillbaka något gott här hos oss nästa gång. Vi pratade även om gemensamma semesterplaner, att bila upp till Finland tillsammans och bo i stugor på vägen upp. Så skoj och nu fattas bara att boka båtbiljetter över och spika datumen.
Och i fredags var jag ute SJÄLV utan några barn, första gången halleluja. Jag och Jenni var på bio och sedan åt vi middag på en mysig liten Italiensk restaurang. Välbehövligt och otroligt skönt att komma ut och bara vara sig själv, inga ord om barn på hela kvällen (de diskussionerna räcker och blir över på alla mammababyträffar på veckorna).
Och idag var sista dagen på familjelångledigheten. Vi åkte ner till Kungsbacka på ett skojigt men helhysteriskt spektakel - kosläpp. Kossorna var som tokiga när de äntligen efter en lång vinter fick komma ut, och till vilket väder de fick traska ut, strålande sol och nästan sommarvarmt väder och runt om ett publikhav som jag kallar duga. Vi träffade även Sophia och Nova från Bvc-gruppen där och hade picknick ihop efteråt. Därefter åkte vi en sväng till brorsan och hängde på deras altan i solen, vi blev bjudna på både mat och kaffe, goott! En underbar helg med vänner och familj!

Inga kommentarer: