tisdag, juni 06, 2006

söndag

Känns som det är måndag imon.. helt fel blir det i veckokänslan nu.. men skönt med ledigt idag. RIKTIGT skönt! Underbart väder oxå, massa massa sol bara, gått runt i mina nya bruna linnebyxor och linne. riktigt somrigt sådär, suttit hemma hos mamsen o pappsen och bara slöat lite, efter att vi tvättade bilen såklart.
Om en timme kommer brorsan, Petra och Sebi på besök. Kul, vi får så sällan besök.. skärpning folk!! På menyn ikväll iaf står det räkor med tillbehör som tsatsiki, rostbröd, mayo, tomat/mozzarellasallad, grönsallad och tillhörande folköl. Efterrätt skulle ha blitt en rabarberpaj men vi orkade inte göra! hmpf.
Usch, jag har blitt helt konstig i huvet... tror det är nåt typiskt kvinnligt när man fyllt 25... sådär man blir så medveten om alla söta ungar. Och fantiserar in sig själv i den sitsen.. galet! Och alla dessa gravida kvinnor.. det bara kryllar av dom! Så tufft med barn.

21:14
Såhär roligt kan man ha med katt-tunneln samtidigt som räkor står serverat..

3 kommentarer:

trams sa...

Jösses vad gott det lät, det ni ska äta. Själv ska jag göra plättar, det är också gott, fast på ett annat sätt :)

Mirja sa...

plättar är gottigt oxå, mer sådär barnsligt gott. Sebi som fyllde 3 år i söndags fick själv bestämma frukost den dagen, han valde såklart - Plättar! =)

Linnéa sa...

Tackar..:) jag är jätteglad! det är en ky-utbildning där man utbildar sig till behandlingsassistent inom kriminalvård, och för ungdomar och skolor. kollade lite på kurslitteraturen igår och den ser superspännande ut! :)