söndag, augusti 10, 2008

effektiv dag.

Morgonen börjades med en härlig sovmorgon och DN-läsning i sängen innan vi orkade oss upp för att baka lite scones till frukost. Galet gott. Vi invigde också våra nya Iittala-kaffemuggar! (Vi hittade dom igår på vår lilla tripp till fabriksbutiken i Gustavsberg).


Efter frukosten började vi röja. Gick igenom hela byrån i hallen och slängde massa skit. Sen fortsatte vi till sovrummet och garderoben (där vi tryckt in alla sängkläder samt handdukar) som vi gick igenom och sorterade bort allt vi inte använder. Jag fick 3 nya hyllor att fylla på med mina kläder (hade dock behövt ytterligare några fler för att kunna tömma ut alla flyttlådor innehållandes kläder). Fick även en ny låda i hallen att kunna ha till skor man inte vill ha framme. Sen rensade Niklas bort massa kläder från klädrummet som vi senare gick och dumpade i klädåtervinningen. Så härligt med såna rensdagar och bara slänga massa skit och få lite ordning. Vi skulle egentligen ha gått igenom alla skåpen i köket också samt bakat kanelbullar men vi hann inte. Det får vi ta nån kväll i veckan istället..
Nu är det nog dags att sova så vi orkar med ny vecka på jobbet imon. Bara två veckor kvar att jobba tills vi åker på vår semester! åh.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig frukostbild! :)
kram Hanna