torsdag, november 12, 2009

helgen som gått

Jo det var verkligen full rulle i Göteborg även resten av tiden (vi kom hem igårkväll). Idag har jag varit rätt slö, men orkade dock bege mig till BVC imorse för vägning. Silas väger nu stolta 3460 g. Han går duktigt upp i vikt, så nu har vi helt skippat ersättningen, amningen verkar räcka gott och väl, skönt. BVC-sköterskan sa även att Silas var mycket duktig som var så stark i nacken och spänstig i kroppen samt fokuserade blicken så bra! Vår fina kille!
Sen idag eftermiddag fick vi besök av kusinerna, min andra bror samt svägerska som stannade hos oss på vägen till Finland. Kusin Eric var så duktig och bytte en bajsblöja på Silas också! Perfekt, fritt fram att lämna Silas där på barnpassning nån gång då! Hihi.



1. Snäll kusin som hjälper Silas att få rent i brallan.
2. Marcus var inte lika intresserad av att ställa upp på kusinbild, det var roligare med Mario Cart. :)
3. Man blir trött efter en dag med besök.
4. Och till sist en söt bild sista kvällen i Gbg från tisdags, Silas verkade inte alltför glad av att åka från mormor och morfar! Men till julen ses vi igen! :)


Just ja, Niklas hälsar att premiären av Baby Björnselen gick galant ikväll! Silas verkade älska den, somnade där så gott!

1 kommentar:

Therese sa...

Åååå, där ser man i bärselen hur liten han är fortfanade, sööööötis