söndag, maj 09, 2010

Rolig helg

Snart är även denna helg förbi. Vi har haft skoj! I fredags hade vi avslutning på bvc-träffarna där vi snackade barnsäkerhet och olika sjukdomar..läbbigt. Efter bvc gick jag och 2 andra mammor med bebisar en promenad vid strandpromenaden i Aga. Väldigt fint, har aldrig gått där innan så det var kul med lite nya vyer av ön.. Vi avslutade med en lunch på Villa Sjöstugan. Sen åkte vi hem och väntade på att pappa skulle sluta jobbet och komma hem och fira helg med oss. Igår, lördags, kom Fredrik och Malin förbi med lilla Ella. Vi har pratat hur länge som helst att vi måste träffas alla och äntligen blev det av! :) Vi åt lunch och fika och hade en slapp och trevlig dag. Ella och Silas lekte mest på varsin kant, kikade lite på varann bara..
Idag var det trist väder, men vi ville ändå komma iväg lite så vi åkte på utflykt till Järvastaden för att spana in området samt kika på lite nybyggda lägenheter där, superfint men området känns lite opersonligt än så länge..
Och nu sitter vi hemma, Silas leker på lekmattan med någon skallra och snackar för sig själv, jag sitter vid datorn och Niklas spelar Guitar Hero. Snart ska vi börja fixa mat, vi ska testa räk- och avocadowraps som ni hittar receptet på HÄR. Hittade receptet i aftonbladet som jag läste på planet på väg hem från Paris och klippte ur det, och nu ska vi alltså äntligen testa! Hoppas ni alla haft en härlig helg!


Silas igår i väntan på gästerna. Han börjar fatta det där med att man även kan sitta upp nu, men det är väääldigt vingligt än så länge, får kudda upp med kuddar runt för att han inte ska skada sig helt.. Ni ser även hans andra tand som kommit upp nu i helgen. Store killen!

Inga kommentarer: