torsdag, maj 13, 2010

underbar eftermiddag

Igår var det riktigt härligt väder, soligt och varmt (runt 15 grader nåt) så vi hade en härlig eftermiddag i solen. Jag och Silas mötte upp Niklas vid tåget runt kl 15 (efter att ha gått en promenad själva först) och sen satte vi oss på Högberga caféet här i Brevik, på deras soliga terrass. Vi åt varsin räkmacka och en latte och njöt av solen. Silas fick lite mellis och var glad! Vi beställde även in glass! Mums, Silas fick också smaka lite av limesorbeten.. han verkade gilla det! Lite svalkande i värmen :) På hemvägen gick vi förbi en lekpark och Silas premiärgungade. Han satt riktigt stadigt och höll hårt(?) i handtagen! Duktiga killen.


Oj vad han skrattade!

Jag hittade också en gunga :)


Han ville även testa ruschkanan, men tyckte nog den var lite läskig..

Åh, blommor också, vad fina! Silas ville egentligen störtdyka ner bland blommorna men nöjde sig sen med att bara kika och klämma lite!

Idag är det lite tristare väder, suck. Väntar på att Malin, Fredrik och Ella ska komma förbi på en fika och lämna hit deras katt som vi ska passa under tiden som de åker på semester! Vad roligt med en liten katt att ta hand om! :)

4 kommentarer:

Maria sa...

åh min gamla park, saknar den

Mirja sa...

Japps, precis utanför ert gamla! :) Tänk om ni hade bott kvar där fortf så hade Silas o Klara kunnat ha lekdejter där :)

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Silas börjar bli en stor pojk nu! =)
Kram Hanna

Maria sa...

Ja det hade de verkligen kunnat haft, och mammorna med =)