söndag, maj 23, 2010

vi har haft sommar

I en vecka nu har vi haft sommarvärme i Sthlm men nu är det molnigt, ganska skönt för man behöver ju fixa lite hemma också (idag står garderobsresning på schemat), vilket är svårt när det är strålande sol ute. I fredags var vi en sväng i Hagaparken med Malin, Eva och Giota med tillhörande bebbar. Silas fick skjuts i Victors vagn då jag inte hade vagnen med mig (för jag hade bagaget fullt av däck), och det var en liten bit att gå från bilen till parken. Silas tyckte det var rätt trevligt att hänga där fram, Victor var inte lika road, hehe.

Vi behövde skynda oss hem från Hagaparken sen för att hinna hem och byta om inför fredagkvällens grillning hos mammagrupp-Malin och Daniel. Dit kom även Petra, Hanna och Pernilla med familjer. Riktigt trevligt att träffa alla bebisars pappor också. Vi hade en väldigt trevlig kväll!

Igår hade vi en fixardag, åkte och tvättade bilen samt storhandlade. Men det var ju så varmt och strålande sol att vi inte ville sitta ute utan packade med oss grill samt mat och gick ner till vattnet för att grilla och hänga lite. Riktigt varmt fortfarande fast klockan hunnit bli 16. Vi gjorde goda grilspett och till efterrätt chokladfyllda bananer i grillen.

hopp-Silas

Silas ville även känna på vattnet men det var jättekallt.

Vi såg även en JÄTTESTOR båt åka förbi. Den ska ju vi åka i juli sen :)

5 kommentarer:

Linnéa sa...

åååp emil-kläderna är så fina!

Therese sa...

Fin Emilbody, Wille har en likadan =)

jeanette sa...

Härligt med sommar :)
När ska ni åka till finland? Vi åker den 19 juli och stannar i 1 vecka..
hälsningar jeanette och Melvin

Mirja sa...

jeanette: 16 juli åker vi! åker ni också till finland? :)

jeanette sa...

Japp vi åker först till Kerava (helsingfors) och besöker släktingar på mammas sida. Och en sväng till Linnanmäki ska vi oxå.. Sen åker vi till alla mina farbröder och kusiner som bor i Tammerfors. Ska bli jättekul för dom har aldrig träffat Melvin och Peter. Peter har aldrig varit i Finland heller. Inte på riktigt liksom :-) Han ska få bada riktig bastu och äta finsk korv. :-)