söndag, januari 17, 2010

en vanlig helg i vår familj

Så skönt med helger när vi får ha pappa hemma med oss hela 2 dagar! I fredags invigde vi helgen med en tevekväll framför Let´s Dance, helt fantastiskt program! Igår, lördags, gick vi ner till kottlasjön och Niklas åkte långfärdsskridskor medans jag och Silas gick en promenad på sjön. 30 minuter gick vi själva under tiden som Niklas hann åka 2 varv runt sjön, duktigt! :) Eftersom det stod en korvmoj på isen var vi tvungna att köpa oss varsin korv med bröd. Sen värmde vi oss ytterligare med vår medhavda varma choklad! Riktigt mysigt! Sen gick vi hem förbi mataffären och köpte lammfärsbiffar till kvällens middag samt lösgodis till efterrätt! Vi såg på Robinson (oschysst att de röstade ut de bäste) och efter det Ice Age 3 på Silas begäran, hihi, men han råkade somna i början av filmen och sov ända till eftertexterna. Men mamma och pappa tyckte iaf filmen var helt okej (inte lika bra som ettan och tvåan dock).
Idag tog vi en sovmorgon, inte ens Silas vaknade förräns vid 10. Så gick vi upp och gjorde en riktigt god söndagsfrukost i form av mackor med massa goda pålägg och blåbärssmoothie. Sen hann klockan på något sätt bli ett innan vi kom ut och till bilen för att åka e sväng till några bilhandlare i Täby. Vi kikade in på Volkswagen samt Volvo för att se om de hade något intressant begagnat att erbjuda, sådär. Men vi pratade med en riktigt trevlig bilförsäljare på Volvo och jag blev plötsligt himla sugen på en V50 (snacka om skicklig försäljare som fick mig på kroken så). Så nu tänkte vi mest hålla koll på bilar på blocket och slå till så fort vi hittar det vi letar, en V50 eller Golf Variant. Ja det var dagens tripp, sen åkte vi hem o fikade på sista lussebullarna vi hittade i frysen, sen lirade vi Guitar Hero, spelet med Metallica-låtar bara, shit vad svårt, det måste jag öva på i veckan nu, passa på varje gång Silas sover middagslur. Helgen avslutades med lasagne-middag, badkar för mig och Silas och Damernas detektivbyrå. Nu är vi redo att hoppa i säng! God natt alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Låter som ni har haft en riktigt trevlig helg! =)
Vi avslutade också helgen med en lasagnemiddag... mums var det! :) Kram

Anonym sa...

Volvo V50 är bäst :) Vi är supernöjda med vår bil. Alldeles lagom i storlek, man får plats med det man behöver, utan att vara onödigt stor. Så ja jag kan verkligen rekommendera den :)

Kram Maria