måndag, mars 14, 2011

fredagen, lördagen och söndagen som gick

Lite powerbloggning här eftersom jag aldrig verkar ha tid att sitta vid datorn nåt mer..
I fredags var jag ledig från jobb och Silas ledig från dagis. Vi tog vårt pick och pack och lämnade hemmet kl 9:30 för att bege oss till city. Ett stopp på Åhlens och sen promenad till Matilda och lilla Lo, äntligen fick vi träffa den lilla sötnosen. Och så liten och söt hon var, Silas var också lite nyfiken och gick och kikade på henne ibland..
Vi åt god lunch och fikade. En supermysig dag. På hemvägen gick vi förbi några butiker och shoppade loss lite. Kul för mamma, Silas passade på att ta ett 2-timmars sovpass under tiden. Perfekt!


I lördags vaknade vi till ett undebart solsken och efter frukosten gick vi ut en sväng och lekte i lekparken på väpnarstigen. Sen kom vi hem till lunch och dags för Silas eftermiddagslur. Under tiden hann vi städa och förbereda lunch till kl halv 2 när Niklas bror och Martin kom på besök. Jättekul att ha dom här över en natt. Det är ju inte alltför ofta man ser dom då de bor nere i Alvesta. Men till sommaren får vi åka ner dit en sväng faktiskt! På kvällen iaf så såg vi mello-finalen och vad ska man säga? Rätt låt vann? vet inte, röstade inte på någon egentligen.
I söndags, igår var en lugn dag, eller vi åkte till Täby och kikade på husvisningar. mest skit men en var rätt trevlig. Nu får vi hålla lite koll på om den stiger alltför mycket i budgivning här.. den var verkligen fin, ganska liten (111 kvd + biyta), men himla perfekt för oss, och låg fint.
Annars är det mesta sig likt här hos oss, vi jobbar, stressar med att hinna lämna och hämta på dagis, få vardagen att gå ihop med middag, lek, städning och läggning.. pressat schema det här alltså, småbarnslivet, men himla mysigt och så otroligt värt allt! :)

1 kommentar:

Eskimo sa...

*skakar på huvudet* Inte hus. Flytta till Göteborg. Jag har bestämt.