söndag, september 19, 2010

ännu en söndagkväll

Helgen fick en riktigt härlig start i form av en tjejkväll i stan med Magda och Malin, vi käkade mat och drack ett par glas vin, helt lovely att bara träffas sådär utan barn ibland. Jag och Malin hade kunnat tänka oss att forsätta vidare också men Magda var lite sådär, samt att min svägerska med barn var på väg till Sthlm från Gbg. Så jag bad henne hämta upp mig i stan på vägen så jag åkte hem med dom, tur var väl det eftersom deras GPS hade lagt av så hon ändå inte hittat fram.. hehe.
I lördags gjorde vi oss i ordning hela högen och begav av ut till stan. Gick runt och kikade i lite affärer på Karlaplan och sen promenerade ner till Djurgården och tanken var att besöka Skansen men när vi passerade Djurgårdsbron så började det regna och när vi var framme vid Gröna lund öppnade himlen sig och det fullkomligt VRÄKTE ner. Pissigt! Så typiskt när man har besök från gbg - regnets stad - att Sthlm ska visa sig från sitt sämsta jag. Jaja, vi beslutade att ta bussen tillbaka till Karlaplan och äta lunch där men efter 3 fulla bussar vi inte kom in i med 2 barnvagnar stannade vi på Djurgården och åt lunch på Blå Porten. Grymt god mat! Regnet slutade aldrig och bussarna var fortsatt överfulla så vi fick gå hela vägen till bilarna på Karlaplan, där blev det lite till shopping igen tills affärerna stängde kl 17. Hemma köpte vi sen take-away thaimat till middag på kvällen samt lite filmtittande innan läggdags. Myskväll. Idag var det mycket finare väder och vi promenerade ner till fotbollsplanen nere vid vattnet där Niklas och Sebi lirade lite fotboll och sen stannade vi även till vid lekparken där de mindre barnen, Silas och Benji fick springa av sig lite (S har förresten helt slutat krypa nu och det enda som gäller är att gå nuförtiden, så jäävla sött). Sen blev det lunch här hemma tills det var dags för Petra och barnen att åka hemåt igen. Vi som blev kvar här har bara slappat och städat iordning lite samt kikat på idol-repriser. Soft söndag! :) Vad har ni gjort i helgen?


Gungeligung. Han gungade hur länge som helst, så fort man tog av honom började han gråta hejdlöst så det var bara att gunga vidare.


Gunga en häst. Också roligt :)


Världens bästa pojke! Mammas och pappas stolthet och ögonsten!

3 kommentarer:

Malin sa...

fy vad söt han är plutten! Ella är honom i hälarna som vanlig, snart kommer de gå där tillsammans :)

Anonym sa...

Vilken sötnos! =) Kul för honom att träffa kusinerna och leka lite med dem också! Med dem lite större pojkarna. Som kan lära honom allt bus de kan! =)
Här har det varit en lugn & skön helg, idag har vi varit & röstat. Sen blev det lite matlagning och därefter film med filten över sig i soffan! Nu, valvaka! =) Spännande!

Vi hörs! Ta hand om er & gosa lite extra med Silas från oss.
Kram Hanna

Anonym sa...

Silas ser ju så stor ut nu när han går,en riktig tuffing /Heidi