måndag, augusti 10, 2009

gbg-vistelse

Igår kom vi hem till sthlm igen efter att ha tillbringat hela 2 veckor på västkusten. I början av semestern åkte vi ner en sväng till Ullared därifrån vi sen fortsatte mot Halmstad för att sova där i 2 nätter. Vi hälsade där på Karin o Mackan som var på campingen i Tylösand. Himla trevlig dag med fika i förtältet (det öste ner så vi kunde inte riktigt njuta av någon sol), lunch vid vattnet (tillfällig solglimt) samt avslutade med en äventyrsminigolftävling. :) Mario o Wille kom också ner från gbg och höll oss sällskap hela dagen.. jättekul :)
På hemvägen åkte vi kustvägen upp mot Falkenberg och Varberg och stannade även emellan där min jobbarkompis har sitt sommarställe och fick fika! :)
Resten av gbg-vistelsen vigdes åt att träffa alla mina vänner samt bröder med familjer. Himla synd att man ska bo så långt ifrån alla här i sthlm. Men jag har ju det bra här med iofs :)
Igår åkte vi tillbaka till sthlm iaf, och idag var jag ledig, perfekt att avsluta semestern med en ledig måndag! Besök på Danderyd som sagt (läs inlägg nedan) samt efter det en liten tripp till Täby C, inhandlade en snygg stickad klänning på MQ som nog blir en favorit i höst med växande magen!

Inga kommentarer: