lördag, september 19, 2009

lugn lördag

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi tog det lugnt på morgonen och gjorde vår vanliga helgfrukost bestående av smoothie (med yoghurt, banan och frysta blåbär/hallon) samt äpplejuice (av äpplen jag fick av en kollega) i råpressen. Jag är verkligen så nöjd med vår råpress. Var lite orolig när vi köpte den att den inte skulle bli använd men just denna sak är nog den vi mest gillar i köket, förutom mixern :)
Efter frukosten kollade vi lite repriser på web-TV (singelmammorna som vi helt missade i söndags då vi hade filmkväll, samt hollywoodfruarna som Niklas missade i veckan och ville se vad det var), web-TV är super, alla program finns där, utan reklam!
Iaf, efter det fick vi lite ångest att sitta hemma mer för det var så fantastiskt väder ute så att vi tog med oss lite toscakaka (som blev kvar från igår) och kaffe och satte åkte ut (orkar inte gå alls långt längre) till klipporna och bara njöööt av höstsolen, som var väldigt varm.. jag blev helt svettig i mina jeans och top.
Snart ska vi se med web-TV "sveriges fulaste hem" med Simon o Tomas som vi också missade i veckan.. Sen blir det middag.. pommes, lövbiff och bearnaisesås med sallad! Och kvällen kommer avslutas med film, t ex Changeling! Någon som sett den?

Inga kommentarer: