fredag, februari 19, 2010

4 mån och 5 dagar

Idag gjorde vi ett besök till BVC eftersom Silas skulle träffa en sjukgymnast. Han favoriserar nämligen sin vänstra sida vilket han gärna alltid sover på. För att förhindra att han blir stel i nacken mot höger sida fick vi lära oss lite strechövningar vi ska göra. Sjukgymnasten berömde även för Silas starka hållning samt hur fint han låg på magen och lekte, hon tyckte även att Silas hade väldigt fin och rund huvudform (inte alls platt där bak vilket är vanligt, men Silas ligger ju som sagt alltid med huvud på sidan så). Passade även på att få lillprinsen vägd och mätt. Längd 61 cm och vikt 5470 g. Trodde han var över 6 kg nu men inte riktigt :P Han följde fint sin kurva både i vikt och längd. Vuxit 3 cm på en månad och gått upp nästan 700 g. Så vi fortsätter med amning, och lite gröt på mornarna, och ev kompletterar med smakportioner på kvällarna.

Nu är det helg! Vi väntar ivrigt på att pappa ska komma hem med skaldjursplatå som han ska köpa på vägen hem och som vi ska avnjuta med goda tillbehör till ikväll!

3 kommentarer:

Maria sa...

åh vilken fin bild, han är så söt, en perfekt fästman till Tova =)

Malin sa...

Jaså så här paxar man pojkvänner redan :). Haha fast Ella har ju Max de fann ju varandra sist hos Annelie :). Nu är Silas och Ella lika långa fast Ella väger 5740 g, vi ska på tillväxt kontroll på onsdag eftersom hon inte följer kurvan riktigt längre.

jeanette sa...

Vad söt han är :-)
Min lilla sumo väger nu 8500g tror jag..