tisdag, oktober 27, 2009

dagens äventyr

Imorse åkte vi till Danderyds sjukhus för öron-näsa-halsläkaren som tittade på Silas tunga, och visst var strängen under tungan lite åt det kortaste hållet så Silas fick lite sockerlösning och sen klippte doktorn upp den en bit. Silas skrek till till riktigt ordentligt när doktorn höll fast honom och i tungan, men snittet tror jag inte han märkte av ens.. sen ammade jag direkt efteråt och kände direkt skillnad på sugtekniken, att han fick bättre grepp. Skönt.
I eftermiddag blir det ett annat ärende, till Lidingö kommun och fastställa faderskapet, så töntigt att det inte räcker med underskrift via brev. Men skönt iaf att jag inte står som ensam vårdnadshavare för Silas mer utan får äran att dela föräldraskapet med finaste Niklas.

Just ja, glömde skriva igår om BVC-besöket. Silas hade gått jättebra upp i vikt, ända till 2950 g. 140 g på 6 dagar. Skönt att veta att han nästan kommit upp i sin födelsevikt och att matningen fungerar, vi har mer och mer gått ifrån ersättningen nu och kör endast amning.

3 kommentarer:

Malin sa...

Hej! Vad bra att de fixade Silas sträng och att amningen funkar så bra! Det är bara att säga till när ni kan och hinner komma och fika. Helgerna är ganska fullbokade just nu då familjen kommer från södern ;D. Men på kvällarna och dagarna går det så bra så :). Kram

jeanette sa...

Hej hej!
Vad skönt att det gick bra för er oxå med tung strängs klippandet. Melvin fick ingen sockerlösning att smaska på för läkaren tyckte att det var enklare ifall han inte mumsade samtidigt. Men det gick bra ändå :-)
Ja, visst är det larvigt med fastställandet av faderskap.. Det har jag fått göra med mina stora barn men nu när jag är gift behövs det inte.. Känns lite förnedrande att sitta och svara på frågor som " hade ni sex då och då..?"
Hoppas allt är bra med er annars?
Vore skoj att fika någondag..
kramis

Therese sa...

Stackars lille Silas, men skönt att det gick så fort o bra.
Veckorna bara springer iväg, vi skulle ju ses ju. Får ta det kanske nästa vecka nån dag???

Kram