fredag, oktober 23, 2009

en fin fredag

Idag tog vi lite sovmorgon i denna familj. Silas fick sitt morgonmål kl sju och somnade sedan gott om, skönt, vi låg i sängen ända till halv elva. Han är så fin, låg där i sängen o tittade på oss och bara var.
Sen åkte vi iväg till Lidingö Centrum en sväng, gick till apoteket och köpte lite mer alvedon och voltaren till mig (som jag tagit regelbundet nu pga snittet). Efter det tittade vi lite på Lindex, men hittade inget spec, bara lite högre skönare trosor till mig som inte skaver på snittet. Därefter fortsatte vi till HM, köpte en Nalle Puh-filt till Silas. Där fick vi även möta utmaningen att åka rulltrappa med barnvagn (med svängbara hjul där fram som vi har). Ojj, det var verkligen inte lätt att veta hur man borde åkt. På väg uppåt fick inte riktigt Niklas till det och slant ner ett trappsteg med vagnen, men Silas sov oberörd.. skönt.. vägen neråt provade han att luta mot bakhjulen men hållningen blir ju inte den bästa då heller.. gah! Vi behöver lektion i det här helt klart! På hemvägen stannade vi till affären här hos oss och hämtade ut ett paket Silas fått på posten från sina kusiner i gbg, tack Eric och Marcus för den underbart söta pyjamasen och tofflorna.. :) Silas ska skicka er en bild sen när han provar dom!
Annars gick det finfint att åka på en liten shoppingtur med våran lille bebis, han somnade så fort vi fått på honom overallen och tryckt ner honom i babyskyddet och vaknade hemma sen. Perfekt :)
Imorgon kommer Silas farmor och farfar på besök samt morbror, Petra och kusinerna. Vi ser fram emot en rolig helg :)

3 kommentarer:

Therese sa...

te vad sött han sover i stt babyskydd.
Det där med svängbara hjul o rilltrappor är en konst det. Tror att Neo gör så som Niklas gjorde, jag själv brukar lyckas ha den på framhjulen om man kör de emot trappsteget framför. Annars är ju baklänges en variant eller var det så Niklas gjorde kanske.
Neo ställer vagnen framför sig, eller strunt i det det går ju inte när de ligger/sitter emot en kom jag på nu.

Ni kommer på det där precis som allt annat =)

Therese sa...

Snutte ska det stå längst upp :)

Linnéa sa...

det låter som det går bra för er och att silas är snäll och lugn. skönt för då kan ni mysa järnet! :)