onsdag, oktober 21, 2009

Silas en vecka!

Hipp hipp hurraa på Silas en veckors dag! Tänk att vi redan fått ha dig hos oss i en hel underbar vecka! Mammas och pappas fina lilla skatt! En känslomässigt fantastisk omtumlande vecka, vi har börjat lära känna dig och tycker du är en helt underbar bebis, du sover och äter utan alltför mycket gnäll. Stunderna när du ligger klarvaken och tittar på oss med dina stora blåa ögon och söker vår kontakt, då smälter vi helt. :)

Idag fick vi hembesök av BVC-Helena, hon verkade supertrevlig. Berättade om BVC-verksamheten, lämnade massa broschyrer samt vägde Silas. Nu väger han 2810 g, han har gått upp hela 40 g sedan i måndags. Det var helt okej det, och han äter ju ordentligt nu så vi ska trappa ner på tillägget nu och försöka helt klara oss på bröstmjölk. Annars har vi inte gjort så mycket idag, varit hemma och tagit det lugnt, ammat, kollat på serier på teve, lagat middag.



5 kommentarer:

Therese sa...

Grattis Silas på 1-veckasdagen =)
Hoppas jag o mamma får till det så vi kan ses redan nästa vecka kanske.

trams sa...

Grattis :)

Annika sa...

Grattis på 1 veckas dagen lille prinsen!

kram

jeanette sa...

Grattis på 1 veckas dagen i efterskott! Idag blir min prins 1 vecka.. :-)
Jasså..han har oxå kort sträng under tungan..det verkar vara rätt vanligt. Vi ska klippa den imorgon..usch, lite jobbigt känns det förstås men det ska ju inte göra ont direkt. Likabra att få det gjort så dom slipper göra det när dom är äldre, som min stora son fick.
Tycker ni att det gått bra att tillläggsmata? Vi tycker att det varit såå svårt med den lilla muggen. Det mesta hamnar ju runt halsen på honom istället. Jag tycker att det känns som han äter sig mätt på min mjölk nu men det är ju såå svårt att veta hur mycket dom får i sig.. Idag kommer barnmorskan hem och väger honom..Hoppas ,hoppas att han nu gått upp lite mera i vikt..
Ha det bra!!!! / jeanette

Linnéa sa...

en vecka redan, herregud vad snabbt det går..:)