måndag, oktober 19, 2009

vår måndag

Gick ju galant att ta sig i tid till Danderyd till kl 9.10 på återbesök idag. Silas fick beröm för hans pigga och nyfikna blick! Han hade gått upp hela 5 g från i lördags (hmm) till 2770 g men det var helt okej så länge han inte gått ner iaf, vi ska fortsätta med lite ersättning efter varje amning. Han var trött efter BB besöket och sov hela förmiddagen sen, men åt duktigt och piggnade lagom till kl 15 då vi fick besök av Luis och Marja! De hade med sig jättefint klädset till Silas, men i storlek 56 så vi får vänta lite med att kunna använda den..

Sen fick jag för mig att gå igenom all post som kommit under tiden vi låg på BB och hittade ett postavi på ett paket från Göteborg att hämta ut! Ååh, roligt :) Niklas sprang ner och hämtade det i affären och det var ett paket från Jenni och Joakim, jättesöta dinglisar, ko-mjukisfilt och tiger mjukis. Silas tackar och bockar :)

Ikväll har vi inte gjort så mycket, pratat lite med Jenni samt svägerskan Petra i telefon samt ammat ammat massor under tiden som vi kikade på Färjan! En soft kväll! Nu är det kvällsbestyr och Niklas byter blöja på Silas. Sen blir det nog sängen för vår del. Nattinatt!



Silas första besökare Marja och Luis (som om 2 dagar överger Sverige för Bolivia tills nästa april).

4 kommentarer:

Therese sa...

ååå han är så fin. Lilla lilla Silas med det otroligt fina namnet.

Linnéa sa...

visst är det sjukt mysigt!!!!

Anonym sa...

Vad söt han är! Kan inte ens föreställa mig hur liten han måste vara! Jag som tyckte Vide var liten jmf med Didrik, men Silas är ju verkligen en pyttis :) De växer fort de där små, snart kommer du klia dig i huvudet och undra om du krypt alla kläder i tvätten ;)

Nu verkar det äntligen vara slut på förkylningarna här hemma. Vi har varit sjuka i två veckor men idag var jag och Vide på simmet i morse och hade jättekul. Babysim rekommenderas! Jag ska försöka komma ikapp med lite grejer här hemma nu när Vide sover. I eftermiddag blir det nog en längre cykeltur när vi hämtat Didrik på dagis.

Vad grått och ruggigt det är ute idag. Stanna inne ni i mysisar och gosa med Silas :)

Kram/Diana

Malin sa...

Hej! Hoppas att allt går bra där hemma för er! Själv så har jag haft en tuff natt med en superpigg Ella. F har börjat jobba idag redan så det var lite tufft imorse men det är bättre nu :) Sitter och äter frukost! Krzm Malin